Contact

Bestuursleden en contactpersonen van de Stichting Geldrop Anders

Voorzitter/Sponsoring Frans Thijssen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretariaat Vacature  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester Vacature Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
PR & Communicatie   Ton van Happen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Algemeen Marca van der Sanden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Blaas Kapellen Festival  Ton van Happen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 55814964

Opgericht: 01-08-2012

Doelstelling:
Het organiseren van muziekevenementen ten behoeve van de inwoners van de gemeente Geldrop-Mierlo.
Dit is een jaarlijks terugkerend evenement in september, gekoppeld aan de viering van Bevrijding.

Privacy:
Privacy is erg belangrijk voor ons. We gaan dan ook zorgvuldig met uw gegevens om en behandelen deze conform de algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Dat betekent dat we uw gegevens uitsluitend gebruiken om onze dienstverlening goed te laten verlopen en nooit informatie over u verstrekken aan derden mits anders vermeld.